Tsubaki moto-ланци

Tsubaki moto chain

Производите на Tsubaki се изработени според највисоките јапонски стандарди за производство, кои обезбедуваат производ кој гарантира максимални перформанси под сите услови на возење, како road, така и во off-road услови.

Tsubaki предности

• Врвна технологија

• применливи на тешки услови

• Најголема надежност

• Ниско триење

• Врвни перформанси


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Tsubaki products are produced according to the highest Japanese manufacturing standards. These high quality standards ensure a product which will guarantee maximum performance under all riding conditions, both road and off-road.

Tsubaki Features

• High tech

• Heavy load applicable

• Most reliable

• Low friction

• Superior performance


Галерија:

GALERY:

Tsubaki moto - icons legend.pdf

КАТАЛОЗИ / ПУБЛИКАЦИИ:

CAtalogs / publications:

Tsubaki Road series EN 2015.pdf
Tsubaki Offroad series_EN 2015.compressed.pdf

Партнери

Partners:

tags: мото ланци мотор мотоцикли moto lanci motor motocikli