Tsubaki  moto-ланци

Tsubaki moto chain

Производите на Tsubaki се изработени според највисоките јапонски стандарди за производство, кои обезбедуваат производ кој гарантира максимални перформанси под сите услови на возење, како road, така и во off-road услови.


Tsubaki предности

• Врвна технологија

• применливи на тешки услови

• Најголема надежност

• Ниско триење

• Врвни перформанси


Tsubaki products are produced according to the highest Japanese manufacturing standards. These high quality standards ensure a product which will guarantee maximum performance under all riding conditions, both road and off-road.


Tsubaki Features

• High tech

• Heavy load applicable

• Most reliable

• Low friction

• Superior performance 


Галерија:

GALERY:

Tsubaki moto - icons legend.pdf

КАТАЛОЗИ / ПУБЛИКАЦИИ:

CAtalogs / publications:

Tsubaki Road series EN 2015.pdf
Tsubaki Offroad series_EN 2015.compressed.pdf

Партнери

Partners:

tags: мото ланци мотор мотоцикли moto lanci motor motocikli